0030 697 379 6383

0030 697 695 4717

vipkavalagr@gmail.com

Greece, Kavala

VIP

Real Estate

ИСТОРИЯ

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ

ПЛАЖОВЕ

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

ПОД НАЕМ

ПРОДАЖБИ

КОНТАКТИ

 

 

Плажове

 

В околностите на Кавала има много плажове. 
 
 
Неа Перамос
 
Неа Перамос е на 16 км от града. Селото е типичен гръцки курорт и се съревновава с най - известни места. Има много таверни, кафенета и барове. 
 
 
На хълма в края на Перамос е стара крепост Анактороппули. Стените са с дебелина 2 метра и височина около 6,5 м. и обикалят малък град.
 
 
 
АМОЛОФИ (Пясъчни хълмове)
 
На запад от Перамос стигате до екзотичните Амолофи. Това  един от 20-те най-добри плажове на Гърция, получил международно признание и син флаг. Водите са кристално чисти. Плажовете са осеяни с много барове. Има условия за морски спортове. 
 
 
 
Неа Ираклица
 
Следващото село е Неа Ираклица (на 15 км от града). Лесно се стига до него - по новата магистрала за Солун се слиза на отклонението за Неа Перамос. Близостта до Кавала го е направила вилна зона за местните граждани и любимо място за свободните дни. Селото е курортно - с таверни и барове покрай плажа, няколко малки хотела. Както навсякъде в Гърция настаняването е основно в апартаменти, в семейни вили, повечето непосредствено до плажа. Плажът е невероятен - златист пясък, плитко лазурно море и широка и около 3,5 км. дълга плажна ивица с път за пешеходци и колоездачи. 
 
 
 
Палио (Палио чифлики)
 
Това е първото село след излизане от Кавала в западна посока. На времето се е наричало Старите чифлици. Има  доста плажове, разделени от скали. Тук имат вили доста заможни жители. На много места техните палати отрязват достъпа до морето. Селището съчетава красотата на планина и море.
 
 
 
 
Рапсани
 
Това е градския плаж, без барове, свободен и чадъри на общината. 
 
 
 
Каламица
 
Този плаж е на запад преди да се излезе от Кабала. На него е и 5 звездния хотел LUCY. Водата е плитка , подходящ за деца но доста се натоварва от местни жители и туристи.
 
 
 
Батис
 
Продължавайки на запад 1км. след Каламица е комплексът Батис. Това е много добре уреден плаж, с 2 бара, таверна, голям и малък басейн. Има душове, съблекални и е с вход от 1 евро. Към него има и къмпинг.
 
 
 
 
Белите пясъци (Левки амос)
 
В посока на Ксанти при излизането от Кавала от източната страна е плажът Левкис амос. Той е малък, само с един Beach bar. Водата е плитка и топла поради  подводни извори.
 
Периали
 
В източна посока на около 2 км. от центъра е плажът Периали, дълъг, чист с добри таверни.
 
 
И не на последно място е о. Тасос. Близостта му с Кавала я прави още по желана дестинация за ваканции и уикенди.  А защо не и за придобиване на имот в околността. 
 
 
Добре дошли и приятно прекарване! 
 
 

Добре дошли в VIP Real Estate

 

Ние ще ви осигурим условия с голям комфорт, докато вие се наслаждавате на почивката, която никога не сте изпитвали досега. Къщите са  идеално разположени по протежение на безкраен плаж на Егейско море, в близост до красиви зелени борови гори. Независимо дали се интересувате от изкуство, история и археология или сте любител на природата , или обичате да се гмуркате в различни региони, " VIP Real Estate" ви предлага безкрайни възможности през цялата година.

"Вчера бе мечта, а днес е реалност"

 

VIP Real Estate

 

 

 

 

VIP Real Estate 2015

Powered by Microsystem